Om Britt

 

Cannervall Friskvård

Britt Cannervall | Tel: 0739-86 23 37 | E-post: britt@cannervallfriskvard.se | www.cannervallfriskvard.se | Cannervall Friskvård © 2013 |

Aktuellt

NU äntligen kommer en ny hemsida!

Beräknad start den 1:a juni så håll ut till dess.

 

 

Och just det - min webshop är öppen alla dagar och alla timmar... www.myaloevera.se/britt

 

Du har väl sett att du kan få mitt Inspirationsbrev? Kommer från Forever Living. Brevet kommer 1 gång/månad och handlar om kost, träning, peppning eller hudvård/kosmetik. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.

Anmäl dig via www.myaloevera.se/britt så skickar jag några prover till dig.

Om Britt

 

 

 

Jag heter Britt Cannervall och har en bred kunskapsbank att ösa ur. Är i grunden leg.sjuksköterska (Röda Korset 1979) men som sjuksköterska i många år kände jag att jag gled ifrån den ursprungliga källan till mitt yrkesval. Blev alltmer papper och pengar. När jag sen insåg att friskvård låg mig närmre om hjärtat så utbildade jag mig till massör mm.

Då insåg jag vad jag saknat - mötet med människan. Och så fortsatte jag att förkovra mig för att kunna ge individen det hen behöver. Diplomerad Massör och stresspedagog (1995), KranioSakral terapeut (2005), Reiki steg 1+2 (2006), Hot Stone Terapeut (2007), Kostrådgivare, Näringsrådgivare (2010)

Intresset för kostens betydelse vad gäller sjukdomar och stress blommade upp under min egen sjukdomsperiod och jag gick kurser bl.a. för Louise Hammarberg, Alpha-Plus och SISU och Nordiskt Näringscenter.

Arbetar framför allt med stressrelaterade problem t.ex. migrän/huvudvärk, rastlöshet och oro, utmattningssymtom, fibromyalgi, övervikt och/eller problem med kost/näring.

Är oberoende återförsäljare för Forever Living som har mycket bra och prisvärda kosttillskott och deras dryck är -i mitt tycke- outstanding. Att dessutom ha 90 dagars nöjdhetsgaranti vittnar om att det är BRA produkter!

Som ytterligare en del av friskvården så jobbar jag även med produkter för det yttre välbefinnandet. Nog så viktigt!

Mitt företagsmotto är:

Friskvård för Dig som vill må bättre i Din kropp, i Ditt inre och till Ditt yttre.

Boka tid i Sollentuna (www. naprapathalsanisollentuna.se) där jag finns tisdagar, fredagar och lördagar. Med pendeltåg tar det ca en kvart och sen får du gå 4 minuter. Med bil: parkering finns det gott om.

 

 

 

 

 

 

Skapad av: Inflexus.se